Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Δέσποινα Βλεπάκη: Το μοντέλο με τα γαλανά μάτια που αναλαμβάνει την παρουσίαση του καιρού στο Mega (ΦΩΤΟ)

Στροφή προς τη δημοσιογραφία έκανε η Δέσποινα Βλεπάκη, η οποία προηγουμένως είχε κάνει μια λαμπρή καριέρα στις πασαρέλες, κατακτώντας έτσι πολλούς τίτλους ομορφιάς.


Η όμορφη γαλανομάτα τα δυο τελευταία χρόνια κάνει ρεπορτάζ στην εκπομπή των Καμπουράκη-Οικονομέα στο Mega. Σε λίγο καιρό, όμως, το ψιλόλιγνο κορίτσι με τα γαλάζια μάτια θα αναλάβει την παρουσίαση του καιρού στο Κανάλι της Μεσογείων


Η Δέσποινα Βλεπάκη έγινε ευρύτερα γνωστή όταν αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και να πάρει μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ και Μις Ελλάς 2007. Ο τίτλος της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς που κατέκτησε τότε, ήταν μόνο η αρχή.

Μετά την πρώτη στέψη ταξίδεψε στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στο Τόκιο, όπου εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό κερδίζοντας τις εντυπώσεις αλλά και τον πολυπόθητο τίτλο της αναπληρωματικής  Miss International 2007. Η συγκεκριμένα χρονιά, βέβαια, όπως αποδείχθηκε, ήταν ιδιαίτερα τυχερή για την νεαρή καλλονή από την Κρήτη, καθώς έβαλε στη… φάρετρα της και τον τίτλο της Balcan Beauty Ambassador 2007.

Οι τίτλοι αυτοί ήταν η αρχή για μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ, εντός και εκτός Ελλάδος. Παράλληλα, σπούδαζε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2009. Ενα χρόνο αργότερα αρχίζει δειλά-δειλά να κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αφού αναλαμβάνει εκπομπή σε διαδικτυακό ραδιόφωνο και τρία χρόνια αργότερα έρχεται η συνεργασία με την πρωινή καθημερινή εκπομπή του Mega.

Η Δέσποινα Βλεπάκη, στο ενδιάμεσο, πριν καταλήξει στην τηλεόραση μέσω της δημοσιογραφίας, είχε κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από την υποκριτική, αφού τη θεατρική σεζόν 2008-2009 συμμετείχε στην παράσταση «Εκτός Ελέγχου Όλα» στο θέατρο Περοκέ με πρωταγωνιστές τους Βασίλη Τσιβιλίκα και Γιώργο Κωνσταντίνου, ενώ έκανε και αρκετά γκεστ σε τηλεοπτικές σειρές, όπως στη σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα» και του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες».

Από εδώ και πέρα, πάντως, θα μας ενημερώνει, σύμφωνα με την Espresso, για το καιρό τα Σαββατοκύριακα από το Mega.







Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...