Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ολγα Dzikun: Από τη Ρωσία με αγάπη!

Ανερχόμενη ηθοποιός που έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, στις φωτογραφήσεις που κάνει η Ολγα Dzikun προσπαθεί να εκφράσει κάτι διαφορετικό. Σκοπός της είναι να μεταφέρει στους θεατές τα αισθήματά της αποκαλύπτοντας παράλληλα και τον εσωτερικό της κόσμο. Θέλει να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο έστω και μέσω ενός «κλικ», όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό... Εκ πρώτης τουλάχιστον!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Ηταν ένα μικρό, ψηλό κοριτσάκι που γεννήθηκε στην παγωμένη Ρωσία. Στη συνέχεια αποφάσισε να ζήσει κάτω από τον ελληνικό ουρανό. Η Ολγα έχει γοητεύσει πολλά αρσενικά με την παρουσία της. Εχει καλλιτεχνική φλέβα και έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο χώρο της showbiz.
ΠΤΥΧΙΑ (γαλλικά και πιάνο): Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά, φυσικά τη μητρική της γλώσσα (ρωσικά) και ελληνικά. Λάτρις της μουσικής, παίζει κιθάρα και πιάνο. Είναι μάλιστα απόφοιτη δραματικής σχολής. Διαθέτει, με άλλα λόγια, όλο το «πακέτο» για καριέρα στα καλλιτεχνικά.
ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στο μόντελινγκ. Εχει κάνει μπόλικες stylish φωτογραφήσεις.
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να συνεχίσει να κάνει πράγματα που της αρέσουν και επίσης να αξιοποιήσει το υποκριτικό της ταλέντο.
ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Το καλό φαγητό. Δεν μπορεί να σταματήσει να γεύεται εμπνευσμένα πιάτα και της αρέσει να πειραματίζεται με νέες γεύσεις.
ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το ντύσιμο! Χαμαιλέων, δεν της αρέσει ένα συγκεκριμένο στιλ. Το look της εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη διάθεση που έχει όταν ξυπνά. Τη μία μέρα μπορεί να ντυθεί σε hippie στιλ και την επόμενη να κάνει ένα κλασικό, μίνιμαλ συνδυασμό, π.χ. μαύρο παντελόνι με άσπρη μπλούζα.
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Οπουδήποτε, αρκεί να υπάρχει καλή παρέα.
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Δεν έχει φανταστεί το look του, αυτός που έχει πάντως σήμερα θα μπορούσε να πει πως είναι ο άντρας της ζωής της.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...