Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Η Κατερίνα νικήτρια του Miss WORLD MODEL



Η Κατερίνα εκλέχτηκε Miss World Model, στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, που έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας. στο RICH του Ν. Ηρακλείου.

Η Κλεοπάτρα κατέλαβε την 2η θέση και ανακηρύχτηκε Model of the Universe ενώ η Αντρέα αναδείχτηκε Miss Bikini. Η Λυδία κατέκτησε τον τίτλο Miss Body, η Ντιάνα Miss Tourism Europe και η Όλγα Miss Tourism World. H Μορέναείναι η αναπληρωματική Miss Body. Η Άννα – Μαρίααναπληρωματική Miss Europe Face και η Βαλεντίνααναπληρωματική Model of the Universe

Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο Κώστας Βενετσάνος. Μαζί του η Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face». Τραγούδησε το ρουμανικό συγκρότημα Lucio και Nicky που συνόδευσε και τα κορίτσια στην πασαρέλα με… ελληνικά τραγούδια.

Οι νικήτριες κέρδισαν ρούχα και μαγιό της Jenifer Lopezενώ έκαναν μια «καυτή» εμφάνιση και με σορτσάκια αλλά και τουαλέτες του σχεδιαστή Χρήστου Πανταζώνα. Τα κοσμήματα του Γιάννη Αγγελάκη, το Hair styling έγινε από την ομάδα του 311 Hair Factory και το μακιγιάζ από την Μαρία Κανακάρη της Data Type. Το styling επιμελήθηκε ηΤζένη Οικονόμου και το booking η Αλεξάνδρα Αντρέι.

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...