Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Χώρισε και βρήκε νέο αμόρε


Τίτλοι τέλους για τη νικήτρια του «Next top model» Σεράινα και τον αγαπημένο της Βέλγο Φαμπιέν. Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια σχέσης και μεγάλου έρωτα, αποφάσισε να ρίξει αυλαία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν η Σεράινα πήγε στο Μιλάνο για επαγγελματικές της δραστηριότητες, ύστερα από πρόταση να συνεργαστεί με εκεί πρακτορείο. Ο Φαμπιέν δεν μπορούσε να την ακολουθήσει λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα καβγαδάκια. Αφού είδαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν, αποφάσισαν να χωρίσουν όμορφα και πολιτισμένα.

Οσο για τη Σεράινα, μη νομίζετε πως τα έβαψε μαύρα αφού έχει ήδη βρει τον επόμενο, ο οποίος ονομάζεται Ρομπέρτο και είναι Ιταλός και εξίσου όμορφος.

Οσον αφορά τον Φαμπιέν, ασχολείται με τα extreme sports. Με τη Σεράινα ήταν μαζί ενάμιση χρόνο. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκε ο ένας τον άλλο παράφορα. Οπως είναι φυσικό, ήταν και από τους πρώτους στον οποίο μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι του ΑΝΤ1. Εκείνος όχι μόνο της είπε «ναι», αλλά την ενθάρρυνε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Από την τηλεόραση την παρακολουθούσε να ποζάρει δίπλα στα... σφαχτά μέσα στα χιόνια σε τσουχτερό κρύο και της έλεγε «να πιστεύει στον εαυτό της». Δεν ήθελε με τίποτα να της στερήσει ένα βήμα στην καριέρα της. Το αντίθετο. Ετσι είναι όμως, ακόμα και οι μεγάλοι έρωτες κάποια στιγμή τελειώνουν.
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...