Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ολγα Dzikun: Από τη Ρωσία με αγάπη!

Ανερχόμενη ηθοποιός που έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, στις φωτογραφήσεις που κάνει η Ολγα Dzikun προσπαθεί να εκφράσει κάτι διαφορετικό. Σκοπός της είναι να μεταφέρει στους θεατές τα αισθήματά της αποκαλύπτοντας παράλληλα και τον εσωτερικό της κόσμο. Θέλει να επικοινωνήσει με τον άνθρωπο έστω και μέσω ενός «κλικ», όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό... Εκ πρώτης τουλάχιστον!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Ηταν ένα μικρό, ψηλό κοριτσάκι που γεννήθηκε στην παγωμένη Ρωσία. Στη συνέχεια αποφάσισε να ζήσει κάτω από τον ελληνικό ουρανό. Η Ολγα έχει γοητεύσει πολλά αρσενικά με την παρουσία της. Εχει καλλιτεχνική φλέβα και έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο χώρο της showbiz.
ΠΤΥΧΙΑ (γαλλικά και πιάνο): Γνωρίζει άπταιστα αγγλικά, φυσικά τη μητρική της γλώσσα (ρωσικά) και ελληνικά. Λάτρις της μουσικής, παίζει κιθάρα και πιάνο. Είναι μάλιστα απόφοιτη δραματικής σχολής. Διαθέτει, με άλλα λόγια, όλο το «πακέτο» για καριέρα στα καλλιτεχνικά.
ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στο μόντελινγκ. Εχει κάνει μπόλικες stylish φωτογραφήσεις.
ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να συνεχίσει να κάνει πράγματα που της αρέσουν και επίσης να αξιοποιήσει το υποκριτικό της ταλέντο.
ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Το καλό φαγητό. Δεν μπορεί να σταματήσει να γεύεται εμπνευσμένα πιάτα και της αρέσει να πειραματίζεται με νέες γεύσεις.
ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το ντύσιμο! Χαμαιλέων, δεν της αρέσει ένα συγκεκριμένο στιλ. Το look της εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από τη διάθεση που έχει όταν ξυπνά. Τη μία μέρα μπορεί να ντυθεί σε hippie στιλ και την επόμενη να κάνει ένα κλασικό, μίνιμαλ συνδυασμό, π.χ. μαύρο παντελόνι με άσπρη μπλούζα.
ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Οπουδήποτε, αρκεί να υπάρχει καλή παρέα.
Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Δεν έχει φανταστεί το look του, αυτός που έχει πάντως σήμερα θα μπορούσε να πει πως είναι ο άντρας της ζωής της.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ 

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η 17χρονη Όλγα Miss Internet Face

Η ΄Ολγα Μαστρογιαννάκου από το Πέραμα είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού Miss Internet Face, του μεγάλου  διαδικτυακού διαγωνισμού ομορφιάς που έγινε στο ξενοδοχείο  Meliá Αθήνας.

Η Όλγα βγήκε πρώτη τόσο στην ψηφοφορία μέσω internet που κράτησε 2 μήνες και ψήφισαν 9.500 άτομα από 49 χώρες και 193 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία, από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία, από την Κύπρο, από την Γερμανία, την.. Ινδονησία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, το… Ιράν, και άλλες χώρες σε ΟΛΟ τον κόσμο.

Η επιτροπή δικαίωσε την ψηφοφορία των χρηστών του internet  αφού και η δεύτερη Χρύσα Πουρσανίδου από την Θεσσαλονίκη, αλλά και η τρίτη νικήτρια  Παολα Μπούλοβα από την Τσεχία.

Την στέψη της πρώτης νικήτριας έκαναν η Ειρήνη Βλαβιανού που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss Europe Face και η Ελένη Φιλίνη.

To ντουέτο Λούτσιο και Μίκυ που ήρθε από την Ρουμανία τραγούδησε ζωντανά και... ελληνικά κλέβοντας την παράσταση, μια και είχαν συνθέσει τραγούδι για όλες τις υποψήφιες.  Ο διαγωνισμός έγινε στον τελευταίο όροφο, δίπλα στην πισίνα, το pool bar και το εστιατόριο με εκπληκτική θέα της Ακρόπολης και του Λυκαβηττού.

Στο φινάλε όλες οι  νικήτριες έπεσαν στην πισίνα και πανηγύρισαν για τους τίτλους τους .

Τον διαγωνισμό παρουσίασαν ο Κώστας Βενετσάνος  και η Κατερίνα Τσέλη, τα ρούχα ήταν του Χρήστου Πανταζώνα, , τα χειροποίητα κοσμήματα του Γιάννη Αγγελάκη (στη φωτό με τις νικητριες), οι κομμώσεις από τον Hair Stylist Ζεράρντ, το μακιγιάζ από την DATATYPE ενώ τα κέντρα ιατρικής αισθητικής LASER  TOUCH  φρόντισαν για την.. ευπρόσωπη παρουσία των υποψηφίων.

Το
 Meliá Αthens βρίσκεται στην γωνία των οδών Χαλκοκονδύλη   και Πατησίων και το Τηλ: είναι  210 3320100 - Fax: 210 3320200,  melia.athens@Solmelia.com

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

"Σιδέρωμα" των ρυτίδων

Θα... σιδερώνατε το πρόσωπό σας στο όνομα της ομορφιάς και της νεανικής όψης; Αυτό κάνουν διάφορες γνωστές σταρ, όπως η Λίντα Εβανγκελίστα, οι οποίες είναι φανατικές της θεραπείας Thermage, που λειαίνει όπως το σίδερο τις ρυτίδες τους.

Αντίθετα με το λέιζερ, το Thermage εστιάζει μόνο στα κατεστραμμένα κατώτερα επίπεδα της επιδερμίδας και όχι την επιφανειακή στοιβάδα και αυτό το καταφέρνει με ραδιοκύματα. Για την ακρίβεια, η όλη διαδικασία θυμίζει έντονα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο φούρνος μικροκυμάτων. Φανταστείτε ότι ζεσταίνετε μία πίτα: τα ραδιοκύματα μπορούν να ζεστάνουν το εσωτερικό πριν αρχίσει να ψήνεται η κρούστα.

Στην περίπτωση του Thermage τα ραδιοκύματα είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να θερμαίνουν τις χαμηλότερες στοιβάδες του δέρματος, αλλά όχι την επιφανειακή στοιβάδα. Με αυτόν τον τρόπο, θεωρητικά, ενεργοποιεί τη μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου. Μία εφαρμογή του Thermage υπόσχεται οριστικά αποτελέσματα, ωστόσο ενδείκνυται η επαναληπτική εφαρμογή του στους έξι και τους δώδεκα μήνες.

Αμέσως μετά την πρώτη θεραπεία το δέρμα αρχίζει να τεντώνει, ωστόσο τα πραγματικά αποτελέσματα είναι συνήθως ορατά στους τέσσερις μήνες, αφού χρειάζεται ένα διάστημα μέχρι να ενεργοποιηθεί η παραγωγή του κολλαγόνου. Τα τελικά αποτελέσματα είναι ορατά στους έξι μήνες, ωστόσο οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι υπάρχουν και άνθρωποι με κακή κυκλοφορία και με κατεστραμμένη από τον ήλιο επιδερμίδα που έχουν πιο αργή ανταπόκριση στη θεραπεία. Υπάρχουν ήδη κάποιες έρευνες που δείχνουν ότι η θεραπεία αυτή πράγματι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για την αποτελεσματικότητά του ώστε να μπει κανείς στη διαδικασία να δώσει τα πολλά χρήματα που απαιτούνται. Πάντως, η θεραπεία δεν είναι οδυνηρή και οι περισσότεροι που την έχουν κάνει περιγράφουν την αίσθηση ενός γαργαλητού, ενώ μετά έχεις την αίσθηση ηλιακού εγκαύματος. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...