Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Material Girls

Η απόλυτη ντίβα της ποπ μουσικής σκηνής Madonna δήλωσε, ότι σκοπεύει να σχεδιάσει μια νέα σειρά μόδας αλλά αυτήν τη φορά παρέα με την πολυαγαπημένη της κόρη, Lourdes. Μαμά και κόρη θα σχεδιάσουν από κοινού ρούχα και κοσμήματα για τη νέα σειρά που θα ονομάζεται (μαντέψτε...) «Material Girls»!
«Πιστεύω πως εκφράζει απόλυτα το γούστο της Lourdes» δήλωσε η σούπερ σταρ του μουσικού πενταγράμμου σύμφωνα με την εφημερίδα «Metro». «Μας αρέσει να συνδυάζουμε το καρό ύφασμα ή τη φανέλα με δαντέλα ή δέρμα με δαντέλα. Έτσι μπερδεύουμε υφάσματα, υφές και άλλα στοιχεία που είναι ανδρικά και θηλυκά ταυτόχρονα» είναι η περιγραφή που έδωσε η Madonna στους δημοσιογράφους, αναφορικά με το ύφος της «Material Girls».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σειρά θα περιλαμβάνει κοντές φούστες, τοπ - κορσέδες, μίνι φορέματα και σακάκια σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές, που θα ξεκινούν από τα 10 ευρώ! Ως ημερομηνία επίσημου λανσαρίσματος στην αγορά έχει οριστεί η 3 Αυγούστου, οπότε οι φανς της Madonna αλλά και της Lourdes θα μπορούν να βρούνε την «Material Girls» στα ράφια του νεοϋορκέζικου πολυκαταστήματος Macy’s.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...