Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Θηλυκός Μίδας...

Είναι fashion icon και διαθέτει το άγγιγμα του Μίδα. Η Αλέξα Τσανγκ, η Βρετανίδα top model με τα εκφραστικά βαθυγάλαζα μάτια και το ψηλόλιγνο σώμα αποτελεί συνταγή επιτυχίας και κερδών είτε κάνει εξώφυλλα περιοδικών, είτε εμφανίζεται στις πασαρέλες, είτε γίνεται πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας επώνυμων προϊόντων.

Η Αλέξα Τσανγκ ένα κορίτσι από το Χαμσάιρ. Αν και είναι μόλις 26 ετών, έχει προλάβει να κατακτήσει τον χώρο της μόδας -και όχι μόνο- με το αφοπλιστικό της χαμόγελο, τον πνευματώδη λόγο της και την εξυπνάδα της. Οταν η εταιρεία πολυτελών δερμάτινων ειδών Mulberry ανακοίνωσε την κατά 79% αύξηση των πωλήσεών της, ήταν γεγονός ότι αυτή η επιτυχία οφειλόταν στην Αλέξα. Από πέρσι που χάρισε το όνομά της σε μια τσάντα της εταιρείας οι πωλήσεις της απογειώθηκαν, αν και στοιχίζει 800 ευρώ. Στην αναμονή βρίσκονται 9.000 πελάτισσες της εταιρείας για να την αποκτήσουν.

Το 2009 η Αλέξα έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας των DKNY Jeans και τον Ιανουάριο του 2010 έγινε το κύριο μοντέλο της εταιρείας SS10 Pepe Jeans, ενώ το 2011 θα ηγηθεί της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου αρώματος της Lacoste. Μόνο η Κέιτ Μος είναι ισάξιά της σε ό,τι αφορά τα συμβόλαια που έχει υπογράψει και τις εμπορικές συμφωνίες που έχει κάνει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Αλέξα έχει κατακτήσει την καρδιά του σχεδιαστή του παριζιάνικου οίκου Chanel Καρλ Λάνγκερφελντ, ο οποίος δεν είναι από τους εύκολους ανθρώπους.

Παράλληλα με τη μόδα η Βρετανίδα top modelξεκίνησε καριέρα στην τηλεόραση. Η αρχή έγινε με την τηλεοπτική εκπομπή «PopWorld», στην οποία ξεχώρισε για τις καυστικές συνεντεύξεις της. Παρουσίασε επίσης πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2009 είχε δικό της σόου στην αμερικανική τηλεόραση.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ espresso
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...