Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

‘Miss Tourism Protaras 2010’ Σύλβια Βραχίμη


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού ‘ΜISS TOURISM PROTARAS 2010’ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010 στο Eden Square στον Πρωταρά. 

Από τις 17 διαγωνιζόμενες διακρίθηκαν οι έξί επικρατέστερες: 'MISS TOURISM PROTARAS 2010' : ' Σύλβια Βραχίμη 22 ετών από την Λάρνακα και 1η Αναπληρωματική ‘Εβδόμη Παπαλεοντίου’ 18 ετών από την Λευκωσία. Οι υπόλοιπες νικήτριες είναι: Γαλάτια Αχιλλέως 19 ετών από την Πάφο, Έλενα Μιχαήλ 16 ετών από την Αγία Νάπα, Ελευθερία Προδρόμου 16 ετών από το Παραλίμνι και Τζοάνα Ελλινίδη 18 ετών από την Λεμεσό. Τ

ην oργάνωση ανέλαβε ο Οργανισμός Ομορφιά και Τουρισμός με την στήριξη της Ομάδας Αγάπης gr. Το modeling ανέλαβε η Prestige Show Production. Την Οργάνωση και την Παρουσίαση έκανε η Πρόεδρος του οργανισμού ομορφιάς και τουρισμού Σταυρούλα Νικολάου και τον συντονισμό ανέλαβε ο Σάκης Νικολάου. 

Την κριτική επιτροπή τίμησε με την παρουσία του ο έντιμος Δήμαρχος Αγίας Νάπας ‘Αντώνης Τσόκκος’, ο κος Αντρέας Ζαμπάς διευθυντής Ράδιο Πολιτεία, Έλενα Ττόφα Χοροδιδάσκαλος, Κώστας Τραχωνίτης Eden Square, Μαρία Κάρουλα Ιωάννου επιχειρηματίας, Κυριάκος Χατζηγίαννης Βουλευτής Αμμόχωστου, Νικολίνα Μαρκουλή Επιχειρηματίας, η Δόξια Μουτσουρι Μαου ‘Miss Cyprus Runner Up’ ‘ και η Μαρία Ζουβανά ‘Μrs. Photogenic’ στο διεθνή διαγωνισμό Mrs. Universe στην Λιθουανία όπου έκαναν και την στέψη των 2 νικητριών. 

Οι νικήτριες θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο σε Διεθνείς Διαγωνισμούς προβάλλοντας τον τουρισμού της Κύπρου στο εξωτερικό. Οι Διαγωνισμοί αυτοί έχουν επίσημο χαρακτήρα.

Τον διαγωνισμό στήριξαν: Medousa Swimwear, The Harmen & Beauty Spa, chricar, eden square, Radio Politia, coffee care, kokkinos supermarket, quality food, karma developers, keo, trade way, shark, Μύλοι Χατζηγιωρκή, Νατάσα Μανχάτου, tally weill, sodap, σχολή χορού Ποσειδώνιο, Paralimnitiko, Prima, Trendy Room Boutique, Adonis Hair Studio, Paralimni Garden Center.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...