Τετάρτη 21 Απριλίου 2010


Μάχη στήθος με στήθος για το Miss Internet Face


Μάχη στήθος με στήθος για το ! O Μεγάλος διαγωνισμός για την ανάδειξη της  Miss Internet Face συνεχίζεται. Ψηφίστε και εσείς και επιλέξτε από τα κορίτσια που είναι υποψήφια.


Η δημοσιότητα είναι μεγάλη και ήδη εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοσταθμοί γράφουν και λένε για τον  διαγωνισμό που παρατείνεται μέχρι τις 5 Μαίου.


Οι κοπέλες ψηφίζονται από το κοινό που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Ήδη έχουν ψηφίσει στον διαγωνισμό άτομα από 46 χώρες και  180 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία,  από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία,  από την Κύπρο, από την Γερμανία και άλλες σε ΟΛΟ τον κόσμο. Στον χάρτη της Histats απ’ όπου παίρνουμε και τα στατιστικά στοιχεία φαίνονται με κόκκινες κουκίδες οι πόλεις και οι χώρες που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής 12.00 το μεσημέρι της 21ης Απριλίου.


Ο Μεγάλος Τελικός του διαγωνισμού θα γίνει την Τετάρτη 12 Μαίου στις 8 μ.μ. στο΄Roof Garden του ξενοδοχείου MELIA (Πατησίων και Χαλκοκονδύλη) με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβητό! 


Μέχρι τότε απολαύστε τις υποψήφιες και ψηφίστε αυτές που σας αρέσουν !


Μπορείτε να τις δείτε στα links:

ΝΟ 1 Χρύσα Πουρσανίδου

Νο2 Χριστίνα Μπάκος

Νο 3 Πάολα Μπούλοβα

ΝΟ 4 Όλγα Μαστρογιαννάκου

NO 5 Miσέλ Ιωάννου

ΝΟ 6 Βαλεντίνα Ματρατζή

ΝΟ 7 Mόνικα Μιλίνκοβα

ΝΟ 8 ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΜΑΚΑΛΣΚΑ

ΝΟ 9 Ιωάννα Μουσά

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Χριστίνα: Μάτια... φωτιά χείλη όλο υποσχέσεις


Η όμορφη Χριστίνα πλησιάζει τα 19. Εργάζεται ως bar-woman και η συμμετοχή της στο «Νext Τop model» ήταν η πρώτη της επαφή με τον χώρο του modeling. Θέλησε να πάρει εκείνη το τρόπαιο, αλλά το όνειρό της δεν έγινε πραγματικότητα. Επιθυμούσε το τρόπαιο «για να σκάσουν οι φίλες της», όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει. Οσο για τα προσωπικά της, τόσο όμορφο κορίτσι δεν θα μπορούσε να μην πολιορκείται συνεχώς από τον ανδρικό πληθυσμό, όμως δεν της αρέσει να μιλάει γι’ αυτά τα πράγματα.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Ηταν ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι με σπινθηροβόλα μάτια και χείλη όλο υποσχέσεις που ονειρευόταν να μπει στον χώρο της showbiz.

ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Μιλάει αγγλικά και γαλλικά και θέλει να ασχοληθεί και στη συνέχεια με το modeling.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στο παιχνίδι του ΑΝΤ1. «Κέρδισα πάρα πολλά, ήταν τέλεια εμπειρία!» είπε μετά την αποχώρησή της που άργησε αρκετά.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να τη θυμόμαστε. Με ύψος 1.74 και βάρος 55 κιλά έχει τις ιδανικές καμπύλες. Ευχή μας, να μην αλλάξει!

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Είναι να μην της την... πεις. Εκρηκτικό ταμπεραμέντο, ανταποδίδει στα ίσα.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το joie de vivre. Ενα κορίτσι που μπορεί να κυκλοφορεί και με Ferrari και με ποδήλατο.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Σε κλαμπ, μπουζούκια, γενικώς παντού. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να έχει καλή παρέα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...