Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τρέλαναν το Miami beach τα τηλε-κορίτσια του Μπερλουσκόνι [εικόνες]

 
Τα βλέμματα των αντρών μονοπώλησαν οι Ιταλίδες τηλεπαρουσιάστριες Μπάρμπαρα Γκουέρα και Αλεσάντρα Σορτσινέλι που βρέθηκαν στο Μαϊάμι λίγο μετά την δίκη για τα Bunga Bunga πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα οποία φέρονται να έχουν λάβει μέρος.


Οι δυο Ιταλίδες, παρότι φίλες και το γεγονός ότι πήγαν μαζί στην παραλία, φρόντισαν να ποζάρουν καθεμία ξεχωριστά για την κάμερα του παπαράτσι.


Όσον αφορά την σχέση της καθεμίας με τον Σίλβιο, αυτή πηγαίνει πολύ πίσω.


Συγκεκριμένα -σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail- η 32χρονη Μπάρμπαρα (αυτή με τα φουσκωτά χείλια) ξεκίνησε σε ένα ριάλιτι που προβαλλόταν από ένα από τα κανάλια του Μπερλουσκόνι και στην συνέχεια φέρεται να έμενε δωρεάν σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Μιλάνο (που άνηκε στο Σίλβιο) με αντάλλαγμα να συμμετέχει στα Bunga Bunga πάρτι.


Αντίστοιχα η 27χρονη Αλεσάντρα έγινε γνωστή ως ένα από τα κορίτσια που έλεγαν το καιρό. Ενώ -σύμφωνα με τα στοιχεία της εισαγγελίας του Μιλάνου- φέρεται να έλαβε 115.000 ευρώ με την μορφή άτοκου δανείου για τις σπουδές της με αντάλλαγμα την συμμετοχή της στα πάρτι.Enhanced by Zemanta
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...