Σάββατο 15 Μαΐου 2010



To Miss World Model, o διεθνής διαγωνισμός ομορφιάς, με το μεγάλο κύρος, θα γίνει για πρώτη φορά στη χώρα μας την Πέμπτη 27 Μαίου στις 8 μ.μ. στο club RICH, στο Ν. Ηράκλειο.

Μπορείτε και εσείς να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας το όνομα και το τηλέφωνο μαζί με μια φωτογραφία σας στο email: karagiane@gmail.com 

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.

Τις υποψήφιες θα γνωρίσει και θα ψηφίσει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνσηhttp://missworldmodel.blogspot.com/    που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Από τις υποψήφιες θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Η Αμαντίν Χατζηθωμά νικήτρια του "Μiss Εurope Face" τέθηκε επικεφαλής του αγώνα κατά των ναρκωτικών σε όλη την Ευρώπη. Η Αμαντίν εκπροσώπησε τη χώρα μας στο «Miss Europe Beauty Contest 2002» που έγινε στην Βαρσοβία και αναδείχτηκε πρώτη κατακτώντας τον τίτλο «Miss Europe»!

Στον Μεγάλο Τελικό του " Miss World Model " την Κριτική Επιτροπή θα αποτελούν γνωστά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της τέχνης ενώ την στέψη της νικήτριας θα κάνει η ΕΙΡΗΝΗ ΒΛΑΒΙΑΝΟΥ, νικήτρια του διαγωνισμού «Model of The World». Συντονιστής και παρουσιαστής της βραδιάς ο Κώστας Βενετσάνος. Μαζί του η τηλεπαρουσιαστρια Κατερίνα Τσέλη που έχει διακριθεί στο «Miss Europe Face».

Μεγάλος Χορηγός της βραδιάς το LASER Touch, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ LASER και ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, Πλαστικής ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ που οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας.

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010


Σε… δρόμο του Σαιν Τροπέ παρουσίασε ο Karl Langerfeld την νέα κολεξιόν της Chanel, αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς που είδαν μοντέλα να βγαίνουν από κότερα και να περπατούν στην άσφαλτο, μπροστά από τους celebrities!
Φαντάσου δηλαδή μέρα μεσημέρι στην παραλιακή  να βλέπεις δίμετρες κουκλάρες, καλογραμμωμένους νεαρούς και πλήθος επωνύμων… κομφούζιο θα γινόταν!
Μπροστά στο μυθικό καφέ της γαλλικής Ριβιέρας, το «Sénéquier», με τις χαρακτηριστικές κόκκινες καρέκλες του σκηνοθέτη, ο σχεδιαστής παρουσίασε στους επώνυμους φίλους του τις νέες του δημιουργίες.
Καλλίγραμμες καλλονές -όπως οι Karolina Kurkova, Crystal Renn και Natasha Poly- αλλά και όμορφα αγόρια -όπως ο Baptiste Giabiconi- ήταν στην πρώτη γραμμή.
Ο σχεδιαστής παρουσίασε υπέροχες τουνίκ, ολόσωμες φόρμες και φαρδιά παντελόνια, ενώ στο φινάλε εμφανίστηκε η κόρη του Mick Jagger, Georgia May, πάνω σεμοτοσικλέτα!
Το σόου παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η σύντροφος του Johnny Depp, Vanessa Paradis, η ηθοποιός Diane Kruger, το τοπ μόντελ Elisa Sednaoui, η Γαλλίδα τραγουδίστρια Juliette Greco, ο Γάλλος ηθοποιός Joshua Jackson και το νέο «αστέρι» του ανδρικού αρώματος της Chanel, το μοντέλο Gaspard Ulliel.

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Ο ΓΙAΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛAΚΗΣ ΣΤΟ MISS INTERNE FACE


Το κόσμημα και το κομπολόϊ είναι η τέχνη του Γιάννη Αγγελάκη που τις δημιουργίες του θα φορέσουν οι υποψήφιες του διαγωνισμού MISS INTERNET FACE.
Δουλειά του  Γιάννη  Αγγελάκη  μπορείτε  να βρείτε  στην  Αθήνα, στο κατάστημα του ξενοδοχείου  "Μεγάλη Βρετανία" , και  στον  Πειραιά , στο κατάστημα  της Μαρίας Θεολόγου,  πλατεία   Δημοτικού  Θεάτρου.  Για άλλες περιοχές,   ή  για  προτάσεις συνεργασίας, επικοινωνήστε στο τηλ : 6976511483. Κάντε κλίκ πάνω στις φωτό για να δείτε λεπτομέρειες και να διαβάσετε.

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

TO MISS INTERNET FACE ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MELIA ATHENS



To Miss Internet Face, o μεγάλος διαδικτυακός διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει τηνΤετάρτη 12 Μαίου στις 8 μ.μ. στην Αθήνα, όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη ζωντάνια μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ευρώπη.
Η θρυλική ελληνική φιλοξενία συμπληρώνει τη φήμη του Meliá Αθήνας του ξενοδοχείου που επιλέχτηκε για να γίνει o διαγωνισμός με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.
Τις υποψήφιες γνωρίζει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.missinternetface.blogspot.com και η ψηφοφορία που έγινε σε αυτό που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.
Ήδη έχουν ψηφίσει στον διαγωνισμό άτομα από 49 χώρες και 193 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία, από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία, από την Κύπρο, από την Γερμανία, την.. Ινδονησία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, το… Ιράν, και άλλες σε ΟΛΟ τον κόσμο. Εννέα υποψήφιες διεκδικούν ένα κορυφαίο τίτλο. Στον διαγωνισμό Miss Internet Face που έγινε πριν λίγες μέρες στο FLOCAFE στο Ίλιον, επιλέχτηκαν οι 9 υποψήφιες.
Το internet γίνεται , πλέον, ο «καθρέπτης» της ομορφιάς τους και μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία που κράτησε 3 μήνες , θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσπουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.
To LASER TOUCH  θα προσφέρει ένα άγγιγμα ομορφιάς σε όλες τις υποψήφιες με εφφαρμογές LASER στη δερματολογία και στην Αισθητική πλαστική χειρουργική. Το ιδανικό της Ομορφιάς γίνεται πραγματικότητα στο LASER touch.
Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας. Το LASER touch είναι ένα εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο ομορφιάς που δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτή την ανάγκη. Χάρη στο έμπειρο επιτελείο πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων και στον εξοπλισμό του με ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία Laser, παρέχει λύσεις και εξασφαλίζει με ασφάλεια τα επιθυμητά αισθητικά αποτελέσματα.
Η φιλοσοφία του LASER touch είναι σταθερά επικεντρωμένη στον άνθρωπο. Τα σημεία-κλειδιά που χαρακτηρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του είναι η ειλικρίνεια στην ενημέρωση, η σωστή διάγνωση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η αποτελεσματικότητα σε κάθε αισθητική ατέλεια.
Είναι τα ίδια σημεία-κλειδιά που οδήγησαν το LASER touch να θεωρείται σήμερα ένα από τα κορυφαία Ιατρικά Κέντρα Laser στη χώρα μας.  LASER touch Βεντήρη 7 (Hilton), 115 28 Αθήνα Τηλ.: 210 7294440, Fax: 210 7294442 e-mail: lasertouch@lasertouch.gr

Κυριακή 9 Μαΐου 2010


Ετοιμάζονται Το Miss Mediterranean Και Το Miss Cretan Beauty

Η εταιρεία DEAL διοργανώνει άλλους δυο διαγωνισμούς ομορφιάς με παγκόσμια εμβέλεια για να εκλέξει τις εκπροσώπους μας στις αντίστοιχες διεθνείς διοργανώσεις.

Η DEAL προτίθεται να παρουσιάσει μέχρι 10 Ιουλίου τους διαγωνισμούς ομορφιάς Miss  Mediterranean  και  Miss Cretan Beauty.


Και οι δύο διαγωνισμοί είναι ενταγμένοι στο Μiss Europe Face, που είναι ο μοναδικός Παννελήνιος διαγωνισμός για την ανάδειξη επαγγελματικών μοντέλων, που πραγματοποιείται για 23η συνεχή χρονιά, είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ που δίνεται σε εκατοντάδες κορίτσια απ΄’όλη την Ελλάδα να σταδιοδρομήσουν σαν επαγγελματίες μοντέλα.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...