Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

TO MISS INTERNET FACE ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MELIA ATHENS



To Miss Internet Face, o μεγάλος διαδικτυακός διαγωνισμός ομορφιάς θα γίνει τηνΤετάρτη 12 Μαίου στις 8 μ.μ. στην Αθήνα, όπου η αρχαία ιστορία συναντά τη ζωντάνια μιας από τις πιο συναρπαστικές πόλεις της Ευρώπη.
Η θρυλική ελληνική φιλοξενία συμπληρώνει τη φήμη του Meliá Αθήνας του ξενοδοχείου που επιλέχτηκε για να γίνει o διαγωνισμός με την συμμετοχή υποψηφίων απ΄ όλη την Ελλάδα, ανεξάρτητα από καταγωγή.
Τις υποψήφιες γνωρίζει το κοινό στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.missinternetface.blogspot.com και η ψηφοφορία που έγινε σε αυτό που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους, μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.
Ήδη έχουν ψηφίσει στον διαγωνισμό άτομα από 49 χώρες και 193 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία, από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία, από την Κύπρο, από την Γερμανία, την.. Ινδονησία, την Γαλλία, το Βέλγιο, την Ρωσία, το… Ιράν, και άλλες σε ΟΛΟ τον κόσμο. Εννέα υποψήφιες διεκδικούν ένα κορυφαίο τίτλο. Στον διαγωνισμό Miss Internet Face που έγινε πριν λίγες μέρες στο FLOCAFE στο Ίλιον, επιλέχτηκαν οι 9 υποψήφιες.
Το internet γίνεται , πλέον, ο «καθρέπτης» της ομορφιάς τους και μέσα από μια μεγάλη ψηφοφορία που κράτησε 3 μήνες , θα επιλεγούν οι τρεις πρώτες και θα εκπροσωπήσπουν την χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.
To LASER TOUCH  θα προσφέρει ένα άγγιγμα ομορφιάς σε όλες τις υποψήφιες με εφφαρμογές LASER στη δερματολογία και στην Αισθητική πλαστική χειρουργική. Το ιδανικό της Ομορφιάς γίνεται πραγματικότητα στο LASER touch.
Τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην αναζήτηση τρόπων για τη βελτίωση της αισθητικής τους εικόνας. Το LASER touch είναι ένα εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο ομορφιάς που δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτή την ανάγκη. Χάρη στο έμπειρο επιτελείο πλαστικών χειρουργών και δερματολόγων και στον εξοπλισμό του με ό,τι πιο καινοτόμο έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία Laser, παρέχει λύσεις και εξασφαλίζει με ασφάλεια τα επιθυμητά αισθητικά αποτελέσματα.
Η φιλοσοφία του LASER touch είναι σταθερά επικεντρωμένη στον άνθρωπο. Τα σημεία-κλειδιά που χαρακτηρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του είναι η ειλικρίνεια στην ενημέρωση, η σωστή διάγνωση, η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η αποτελεσματικότητα σε κάθε αισθητική ατέλεια.
Είναι τα ίδια σημεία-κλειδιά που οδήγησαν το LASER touch να θεωρείται σήμερα ένα από τα κορυφαία Ιατρικά Κέντρα Laser στη χώρα μας.  LASER touch Βεντήρη 7 (Hilton), 115 28 Αθήνα Τηλ.: 210 7294440, Fax: 210 7294442 e-mail: lasertouch@lasertouch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...