Πέμπτη 13 Μαΐου 2010


Σε… δρόμο του Σαιν Τροπέ παρουσίασε ο Karl Langerfeld την νέα κολεξιόν της Chanel, αφήνοντας άφωνους τους περαστικούς που είδαν μοντέλα να βγαίνουν από κότερα και να περπατούν στην άσφαλτο, μπροστά από τους celebrities!
Φαντάσου δηλαδή μέρα μεσημέρι στην παραλιακή  να βλέπεις δίμετρες κουκλάρες, καλογραμμωμένους νεαρούς και πλήθος επωνύμων… κομφούζιο θα γινόταν!
Μπροστά στο μυθικό καφέ της γαλλικής Ριβιέρας, το «Sénéquier», με τις χαρακτηριστικές κόκκινες καρέκλες του σκηνοθέτη, ο σχεδιαστής παρουσίασε στους επώνυμους φίλους του τις νέες του δημιουργίες.
Καλλίγραμμες καλλονές -όπως οι Karolina Kurkova, Crystal Renn και Natasha Poly- αλλά και όμορφα αγόρια -όπως ο Baptiste Giabiconi- ήταν στην πρώτη γραμμή.
Ο σχεδιαστής παρουσίασε υπέροχες τουνίκ, ολόσωμες φόρμες και φαρδιά παντελόνια, ενώ στο φινάλε εμφανίστηκε η κόρη του Mick Jagger, Georgia May, πάνω σεμοτοσικλέτα!
Το σόου παρακολούθησαν μεταξύ άλλων η σύντροφος του Johnny Depp, Vanessa Paradis, η ηθοποιός Diane Kruger, το τοπ μόντελ Elisa Sednaoui, η Γαλλίδα τραγουδίστρια Juliette Greco, ο Γάλλος ηθοποιός Joshua Jackson και το νέο «αστέρι» του ανδρικού αρώματος της Chanel, το μοντέλο Gaspard Ulliel.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...