Τετάρτη 21 Απριλίου 2010


Μάχη στήθος με στήθος για το Miss Internet Face


Μάχη στήθος με στήθος για το ! O Μεγάλος διαγωνισμός για την ανάδειξη της  Miss Internet Face συνεχίζεται. Ψηφίστε και εσείς και επιλέξτε από τα κορίτσια που είναι υποψήφια.


Η δημοσιότητα είναι μεγάλη και ήδη εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοσταθμοί γράφουν και λένε για τον  διαγωνισμό που παρατείνεται μέχρι τις 5 Μαίου.


Οι κοπέλες ψηφίζονται από το κοινό που θα αποτελέσει και το 50% της βαθμολογίας τους μια και το άλλο 50% θα το αποφασίσει η επιτροπή.

Ήδη έχουν ψηφίσει στον διαγωνισμό άτομα από 46 χώρες και  180 πόλεις εκατοντάδες άτομα από την Ελλάδα, από την Πολωνία,  από τις ΗΠΑ, από την Μεγ. Βρετανία,  από την Κύπρο, από την Γερμανία και άλλες σε ΟΛΟ τον κόσμο. 



Στον χάρτη της Histats απ’ όπου παίρνουμε και τα στατιστικά στοιχεία φαίνονται με κόκκινες κουκίδες οι πόλεις και οι χώρες που έχουν ψηφίσει μέχρι στιγμής 12.00 το μεσημέρι της 21ης Απριλίου.


Ο Μεγάλος Τελικός του διαγωνισμού θα γίνει την Τετάρτη 12 Μαίου στις 8 μ.μ. στο΄Roof Garden του ξενοδοχείου MELIA (Πατησίων και Χαλκοκονδύλη) με φόντο την Ακρόπολη και τον Λυκαβητό! 


Μέχρι τότε απολαύστε τις υποψήφιες και ψηφίστε αυτές που σας αρέσουν !


Μπορείτε να τις δείτε στα links:

ΝΟ 1 Χρύσα Πουρσανίδου

Νο2 Χριστίνα Μπάκος

Νο 3 Πάολα Μπούλοβα

ΝΟ 4 Όλγα Μαστρογιαννάκου

NO 5 Miσέλ Ιωάννου

ΝΟ 6 Βαλεντίνα Ματρατζή

ΝΟ 7 Mόνικα Μιλίνκοβα

ΝΟ 8 ΒΙΟΛΕΤΑ ΣΜΑΚΑΛΣΚΑ

ΝΟ 9 Ιωάννα Μουσά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...