Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Κρίστυ Αντονυ: H catwoman που απογειώνει την τεστοστερόνη

Ασχολείται με τον χορό. Με τα sexy shows στα οποία συμμετέχει απογειώνει την τεστοστερόνη. Αυτήν την περίοδο, ως άλλη... Μισέλ Φάιφερ, ντύνεται catwoman. Ανάμεσα στα τρελά gadgets που χρησιμοποιεί είναι και ένα... φλεγόμενο κοντάρι!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από 22 χρόνια. Ασχολείται επαγγελματικά με το tae kwon do, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Εχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς κερδίζοντας πολλές διακρίσεις.

ΠΤΥΧΙΑ (γαλλικά και πιάνο): Εχει τελειώσει το ενιαίο λύκειο και μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Εχει κάνει πολλά μαθήματα χορού, αλλά και super hot επαγγελματικές φωτογραφήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Σε πολύ μικρή ηλικία, στο χορό. Ηταν μόλις 14 ετών, όταν πρωτοβγήκε στη σκηνή και κατάφερε με το σπαθί της να κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Να συνεχίσει αυτό που κάνει και να μπορέσει να αναδειχτεί αξιοπρεπώς στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της showbiz.

ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Το γυμναστήριο. Μπορεί να περάσει ατελείωτες ώρες και να ιδρώνει κάνοντας γερή γυμναστική.

ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το χορό. Τι άλλο;

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Παντού. Της αρέσει να εξερευνεί διαρκώς καινούργια πράγματα. Βαριέται να μένει για πολύ σε ένα μέρος.

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Δεν έχει σημασία η ομορφιά. Αυτός που θα τη δεχτεί όπως είναι, ακόμα και όταν είναι άβαφη ή δεν έχει καλή διάθεση και θα τη θέλει γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...