Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Χαμογελαστή και ευδιάθετη επέστρεψε η Άννα Πρελεβιτς.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, παρά το πολύωρο ταξίδι, επέστρεψε στην Αθήνα από το Las Vegas, η  Άννα Πρελεβιτς.

Η δίμετρη καλλονή μπορεί να μην  κατάφερε να πάρει την πρόκριση για το στέμμα της μις υφήλιος, έκλεψε όμως τις εντυπώσεις στην αμερικανική μεγαλούπολη και ξεχώρισε ανάμεσα στις 83 συνυποψήφιες.

«Εμπειρία. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι απίστευτη εμπειρία είναι αυτή. Μόνο που έρχεσαι αντιμέτωπη με 83 κοπέλες. Μια φορά γίνεται αυτό», δήλωσε στο STAR, κατά την άφιξή της στην Αθήνα.

Η Star Ελλάς αναφέρθηκε στις γνωριμίες που έκανε με τις άλλες υποψήφιες, ενώ για τα προγνωστικά που την ήθελαν να βρίσκεται στην τελική πεντάδα είπε: «Αυτοί ήξεραν ότι θα τα πάμε καλά. Όταν βγήκε η δεκαπεντάδα όλοι ήταν σοκαρισμένοι».

Προσθέτει ωστόσο με ψυχραιμία: «Δεν ήταν ότι δεν μπήκα μόνο εγώ και άλλες δεν μπήκαν».

Δίπλα της, στήριγμα σε όλη της την προσπάθεια,  η Άννα είχε πάντα την αδελφή της Ρέα, η οποία μόλις την είδε έτρεξε να την αγκαλιάσει.

«Όσο να ναι περίμενα να έχει μια πρόκριση, αλλά δεν πειράζει. Εμπειρία ζωής είναι», είπε η Τέα, χαμογελώντας δίπλα στην αδελφή της.

Η Άννα Πρέλεβιτς αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα στο Las Vegas, ενώ για την κρίσιμη βραδυά του διαγωνισμού αποκάλυψε ότι δεν είχε καθόλου άγχος.

«Πιο πολύ άγχος είχα στους προκριματικούς, αλλά τα πήγα πολύ καλά εκεί περά και δεν είχα άγχος στον τελικό», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για την 22χρονη Μεξικάνα νικήτρια του διαγωνισμού, Χιμένα Ναβαρέτε, την χαρακτήρισε «πολύ όμορφη και γενικά καλή κοπέλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...