Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Επιτυχής διοργάνωση σεμιναρίου σε συνεργασία με τα ikonomakis κομμωτήρια

«Face Metrics Pro by ikonomakis κομμωτήρια»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων σπουδαστών πραγματοποιήθηκε το επαγγελματικό σεμινάριο που διοργάνωσε η σχολή Κομμωτικής Τέχνης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ σε συνεργασία με τα ikonomakis κομμωτήρια (www.ikonomakis.gr ).

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο ART D Θεόδωρος Οικονομάκης, ο οποίος μετέφερε στους μελλοντικούς κομμωτές – hairstylist’s του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, τη διεθνή εμπειρία του αλλά και την τεχνογνωσία του Face Metrics Pro.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από πολλά χρόνια εκπαίδευσης στις μεγαλύτερες ακαδημίες σε όλο τον κόσμο, ο Art. D Θεόδωρος Οικονομάκης εκπαιδεύει επαγγελματίες κομμωτές σε όλη την Ελλάδα.


Οι σπουδαστές της μεγάλης σχολής κομμωτικής τέχνης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχαν για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα επαγγελματικό σεμινάριο προσωπολογίας, και να ανακαλύψουν το ιδανικό κούρεμα χτένισμα και τις βάσεις του μακιγιάζ σύμφωνα με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου, με την εφαρμογή ανάλυσης προσωπολογίας Face Metrics.


Στο εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο, πραγματοποιήθηκε παράλληλα μια διεξοδική παρουσίαση της εφαρμογής ανάλυσης προσωπολογίας Face Metrics Pro και εφαρμογές σε μοντέλα με τεχνικές κουπ Step by Step.

Οι σπουδαστές κομμωτικής τέχνης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, αντάλλαξαν με τον ART D Θεόδωρο Οικονομάκη απόψεις, γνώρισαν τις τεχνικές του και τη διεθνή εμπειρία του, δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από την παρουσίαση του Face Metrics Pro. Info: IEK ΔΟΜΗ – Τομέας Μόδας και Ομορφιάς, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, e-mail: domi@iekdomi.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...