Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΜRS EUROPEAN UNION 2013 Η ΝΤΙΑΝΑ ΠΟΘΗΤΟΥ!

Για άλλη μια φορά η Ντιάνα Ποθητού, γύρισε από παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς με έναν ξεχωριστό τίτλο και στέμμα, το 7ο της συλλογής της! 


Ο διαγωνισμός Μrs Europe 2013, που έγινε στις 21 Νοεμβρίου, στην Οδησσό της Ουκρανίας, συγκέντρωσε τις πιο όμορφες και επιτυχημένες γυναίκες της Ευρώπης, που ήρθαν όχι μόνο να αποδείξουν ποια είναι η ωραιότερη ανάμεσά τους, αλλά και να συνάψουν γνωριμίες και συνεργασίες μεταξύ των χωρών τους. 



Η ίδια η Ντιάνα δήλωσε:

«Εντυπωσιάστηκα από το πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα ο κόσμος στο εξωτερικό! Παρακολουθεί μάλιστα συνεχώς τις ελληνικές εξελίξεις και εύχεται να βγει η χώρα μας από την κρίση, όσα γρηγορότερα  γίνεται.»

Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα, με πολλές  δραστηριότητες και κοινωνικές εκδηλώσεις, αφού το κεντρικό θέμα τού διαγωνισμού ήταν η ομορφιά εναντίον της ενδοοικογενειακής βίας!

Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν για την Ουκρανική τηλεόραση, οι ομορφότερες γυναίκες της Ευρώπης ανέπτυξαν τις συνθήκες που επικρατούν στις χώρες τους σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και πρότειναν τρόπους, με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπισθεί.

Και ήταν πραγματικά εντυπωσιακό ότι όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν έχουν κάνει αρκετά πράγματα πάνω σε αυτό τον τομέα στις χώρες τους. Άλλωστε, στόχος του διαγωνισμού Mrs Europe 2013 ήταν οι υποψήφιες που συμμετείχαν να μην είναι απλά και μόνο όμορφες, αλλά να διαθέτουν πολύπλευρα ταλέντα και δεξιότητες και να έχουν αναπτύξει ενεργή δράση στην πατρίδα τους.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού  οι υποψήφιες για τον τίτλο Mrs Europe 2013 επισκέφθηκαν ένα ορφανοτροφείο της Οδησσού, όπου πρόσφεραν δώρα στα παιδιά και  αγόρασαν  ηλεκτρονικές συσκευές, απαραίτητες για την καθημερινή λειτουργία της κουζίνας τους.  Η επίσκεψη αυτή αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός για την Ουκρανία και απέδειξε περίτρανα πως οι μητέρες όλου του κόσμου οφείλουν να προσφέρουν την αγάπη και την προστασία, που χρειάζεται η τρυφερή παιδική ηλικία.

Περιγράφοντας το καθημερινό πρόγραμμα της η Ντιάνα Ποθητού είπε: «Κάθε μέρα είχαμε 3-4 διαφορετικές δραστηριότητες, όπως συνεντεύξεις τύπου (σκέψου ότι είχαμε μονίμως δίπλα μας 5 (!) δημοσιογράφους της εθνικής τηλεόρασης) Από τις 6 το πρωί έως τις 3 το βράδυ έπρεπε να είμαστε συνέχεια άψογες!

Όλες οι κοπέλες είναι άνθρωποι που έχουν καταφέρει πολλά στην ζωή τους, και είμαι υπερήφανη που τις γνώρισα.

Παρόλο που υπήρχε αρκετή ένταση και κούραση, εκείνες πάντα πρόσεχαν την συμπεριφορά τους και απόφευγαν τις συγκρούσεις.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη που πήγα σε αυτό το διαγωνισμό, παρόλο που έπρεπε να χάσω 18 κιλά! Γνώρισα πολύ κόσμο και υπόγραψα ήδη 3 συμφωνητικά με εκπροσώπους από την Λευκορωσία, την Ουκρανία και τη Σιβηρία για τη διοργάνωση γάμων στην Ελλάδα και υπηρεσίες τουρισμού στην Σαντορίνη. (Η Ντιάνα έχει εταιρία διοργάνωσης   γάμων  και   παιδικών εκδηλώσεων www.fantasiaparty.gr. ).


Τα κορίτσια που γνώρισα εκεί θα κάνουν το παν για να  μας φέρουν τουρίστες! Η Mrs Λευκορωσία μου έκανε πρόταση να πάρω μέρος στο διαγωνισμό  Business Lady που θα γίνει τον επόμενο Απρίλιο στην πρωτεύουσά της, το Minsk. Εκεί θα έρθουν γυναίκες από όλες τις χώρες τού κόσμου για να συνάψουν επαγγελματικές συνεργασίες. Εγώ, είμαι ανοιχτή σε όλες τις προτάσεις και θα ήθελα να εκπροσωπήσω τη χώρα μας στο εξωτερικό γιατί πραγματικά το αξίζουμε!».


Να τονίσουμε ότι η Ντιάνα μαζί με τον τίτλο της Μrs European Union πήρε και τη διοργάνωση τού διαγωνισμού στην Ελλάδα! Για άλλη μια φορά η Ντιάνα μας έκανε εθνικά υπερήφανους. Την ευχαριστούμε πολύ και της ευχόμαστε πάντα τέτοιες επιτυχίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...