Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Οι ωραίες των… κερκίδων!!!

Ζούμε σε ρυθμούς Μουντιάλ και φυσικά η στρογγυλή θεά μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ή μάλλον δεν είναι η μόνη… θεά που μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Καλλίγραμμες, δίμετρες αιθέριες παρουσίες, σύζυγοι ή σύντροφοι star του ποδοσφαίρου κλέβουν την παράσταση στις κερκίδες των γηπέδων.

Εμείς σας παρουσιάζουμε τις πέντε πιο sexy συζύγους ποδοσφαιριστών που κολάζουν ακόμα και άγιο.

Πρώτη στη λίστα η 26χρονη EvangelinaAnderson, σύζυγος του ποδοσφαιριστή De Michelis. Είναι ψιλή, ξανθιά με πλούσια τα… ελέη. Τόσο πλούσια, που στα 18 της χρόνια αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό της σε Anderson για ευνόητους λόγους. Η Evangelina λοιπόν είναι κι αυτή μια όμορφη γυναίκα που ξελόγιασε τον De Michelis όταν χόρευε σε ένα αμφιβόλου ποιότητας showτης αργεντίνικης τηλεόρασης. Έχει ασχοληθεί και με το θέατρο παρακαλώ και ουκ ολίγα ανδρικά περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει στα πρωτοσέλιδά τους.

Ακολουθεί η Αγγλίδα super model, Abigail Clancy, η κοπέλα του Peter Crouch που έχει ανακηρυχθεί το αγαπημένο παιδί των βρετανικών tabloids. Γεννήθηκε το 1986 και έχει διακριθεί στο χώρο της μόδας. Μάλιστα το 2006 κατάφερε να μείνει δέκα ολόκληρες εβδομάδες στο βρετανικό Next Top Model, γνωρίζοντας από εκείνη τη στιγμή και έπειτα την… αποθέωση.

Στην τρίτη θέση συναντάμε την Τσέχα Aleva Seredova, τη σύζυγο του Gianfranco Buffon, του goalkeeper της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας. Το 1998, η Aleva στέφθηκε Miss Τσεχία και με τις αναλογίες που έχει δεν είναι τυχαίο που κόβει την ανάσα ολόκληρου του ανδρικού πληθυσμού. Η Aleva πάντως δεν επαναπαύεται  στις δάφνες της. Αντιθέτως, επειδή ο ρόλος της καλής νοικοκυράς δεν της πάει, έχει κυκλοφορήσει τη δική της σειρά εσωρούχων και προσπαθεί να συνδυάσει την καριέρα και τη μητρότητα.

Επόμενη στην λίστα είναι η… μικρή Ολλανδέζα, Σιλβί βαν ντερ Βάαν, η οποία θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Η Σιλβί είναι σύζυγος του Rafael van de Vaat, παίκτης της Ρεάλ και γνωρίστηκαν όταν εκείνος έπαιζε στον Άγιαξ. Από τα 18 της είχε δική της εκπομπή στην τηλεόραση και λίγα χρόνια αργότερα λάνσαρε και τη δική της σειρά κοσμημάτων. Το 2003 ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα της Ολλανδίας, ενώ το 2005 ο γάμος της μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση. Αμέσως μετά το γάμο της όμως βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο του μαστού, μια μάχη από την οποία βγήκε νικήτρια και πιο δυνατή.

Τέλος στην πέμπτη θέση είναι η Miss Ισπανία 2003, Eva Gonsalez. Η μελαχρινή με το υπέροχο σώμα, γεννήθηκε το 1980 και έγινε γνωστή γιατί κάνει πασαρέλα στο κρεβάτι του ισπανού goalkeeper Έκι Κασίγιας.

Δείτε το ρεπορτάζ που έδειξε η εκπομπή «Φώτης και Μαρία Live».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!
stavrosalatas@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...